Новите зали на ресторант Индия

Ресторантът, който постоянно бележи развитие – Ресторант Индия, вече може да се похвали с още една стъпка към осигуряването на комфорта на своите клиенти. От няколко седмици две нови, уютни зали посрещат гостите на ресторанта с най-екзотичната кухня в града под тепетата. Благодарение на новото пространство ресторантът вече има достатъчно място да посрещне всички свои гости, без да се създава усещане за пренаселеност в  случаите, когато има засилен интерес към тематичното място.


Новите зали на ресторантаВъв фокус отново са художествените елементи, които от самото начало формират автентичната атмосфера на екзотичното кътче. Например, от картините в една от новите зали извиват внушителна осанка разкошни пауни – птицата символ на Индия. Поръчана е за изработка и репродукция на една изящна миниатюра от стенописите в двореца Раджпут. В допълнение към това фрески от преплетени розови лотоси украсяват арките на новите помещения. Определено, посещението в Ресторант Индия, ще Ви донесе не само наслада за небцето, но и за очите.

[dt_quote type=“pullquote“ layout=“left“ font_size=“big“ animation=“none“ size=“1″]За нас е много награждаващо да виждаме как ресторантът, който започнахме доста несигурно преди една година, уверено и регулярно еволюира. Макар, че част от хората реагират резервирано към тази екзотична кухня, мнозина остават очаровани, а други дори пристрастени към индийските вкусове. Така в един момент се оказахме пред необходимостта да осигурим повече пространство на нашите клиенти“, коментира Петър Христов, управител на Ресторант Индия.[/dt_quote]

Парти за Рождения денИсторията обаче не спира до тук. Случайно или не, малко след започване на ремонтните дейности, семейство от Шри Ланка проявява интерес за голямо парти в ресторанта. Собствениците са убедени, че ако открият новите зали с едно такова радостно събитие, това ще е знак за късмет. Това обаче ги поставя пред почти неизпълними срокове за потготовка на залите. Все пак, с голяма доза късмет, те успяват – майсторите точно привършват с поставянето на масите, когато семейството пристига за оглед.

 

Същата вечер в ресторанта се заформя голямо парти, а гостите на него са облечени като в индийските сериали – с лъскави сарита и мъжки курти. Бляскавите тоалети събират погледите на случайните клиенти, а цялата вечер в Ресторант Индия цари Боливудско настроение.

„С други думи, в този ден ние не само разширихме ресторанта, но и добавихме в неговата история един изключително позитивен спомен. Убедени сме, че те първа ни предстоят много подобни моменти“, завършва Петър.

На кратко казано, вече можете да се насладите на екзотичните вкусове в по-просторната и уединена атмосфера на Ресторант Индия. За да сте сигурни, че масата Ви ще е с добра локация, направете резервация на тел: 032/20-71-48. Заповядайте на адрес ул. Петко Каравелов 34, Пловдив!

[dt_button link=“https://www.restaurant-india.com/booking“ target_blank=“false“ button_alignment=“default“ animation=“fadeIn“ size=“medium“ style=“outline“ bg_color_style=“custom“ bg_color=“rgba(51,51,51,0.25)“ bg_hover_color_style=“custom“ bg_hover_color=“#333333″ text_color_style=“custom“ text_color=“rgba(51,51,51,0.3)“ text_hover_color_style=“custom“ text_hover_color=“#333333″ icon=“fa fa-chevron-circle-right“ icon_align=“left“]Резервирай маса[/dt_button]