Ресторант Индия, Пловдив, ви кани на художествена разходка из Индия, в която ваши гидове ще са изящните платна на известния в пловдивските арт среди художник Григор Велев.

Почувствайте вдъхновението на екзотичната страна, изваяно по майсторски начин върху платната и пречупено през призмата на различни художествени стилове. В експозицията ще можете да видите популярни тематики от многопластовия свят на Индия като  известния с любовната си история Тадж Махал, емблематичните слонове и пауни, бог Ганеша и Буда, както и пищната красота на индийската жена. Разбира се, ако някоя от картините ви грабне сърцето, можете да я закупите.

Grigor Velev Indian Themed ExhibitionГригор Велев е един от любимите художници на пловдивските галерии, а негови популярни творби има и в САЩ, Южна Корея, Италия, Франция, Дубай, Англия, Гърция и др. Завършил е Националната Художествена Академия в София като любимите му стилове са „Сюрреализм“ и „Абстракционизъм“.

Най-новата му изложба „Хари Ом в цветове“ще краси интериора на Ресторант Индия от  23 декември до кря на сезона. Заповядайте и се насладете!