Една стъпка по близо до клиентите си

Ресторант Индия отново изнедадва своите клиенти – този път с новото си удължено работно време. От 1 август ресторантът официално започва да посреща клиенти и в неделя, а през седмицата ще работи от 11:30 до 23:00 часа без прекъсване.

Индийска храна пост

Типичната индийска трапеза – пикантен къри сос, чътни, ориз басмати, Нан

Носят се слухове, че към екипа на ресторанта наскоро се е присъединил трети майстор готвач от Индия със завиден опит в четири и пет звездни хотели в Индия и Катар. От ресторанта се очаква скоро официален анонс по случая.

Промяната в работното време идва в резултат на големия брой запитвания и засиления интерес на нашите клиенти за посещение през неделя. Предпоставките това да стане вече са на лице и за мен е голяма радост да съобщя за поредната крачка, която правим в името на удобството за клиентите ни,“  коментира г-н Христов, управител на ресторанта.

Индийски сладки

И така вече всеки ден можете да посетите Ресторант Индия, за да се насладите на невероятните сосове с ароматни индийски подправки, прясно изпечени Тандури специалитети и изкусителни десерти. Любителите на добрата храна могат да опитат агнешко в богати къри сосове, сикх кебап, кралски скариди и уникална печена пъстърва с ментов сос.

Очакват ви още вкусни питки Нан, неустоими индийски халви, гулаб джамун, кадифено Манго Ласи и ароматно индийско кафе!

Манго Ласи

В лятната градина на Ресторант Индия може да се насладите на вкусните ястия на индийските майстор-готвачи сред зеленина, спокойствие и комфорт.

Най-новата индийска кулинарна сага в Пловдив е тук за Вас – без прекъсване от понеделник до неделя на ул. Петко Каравелов 34 (в пресечка на малката главна до Пешеходния мост, зад Археологическия музей)!

ЗАЩОТО ВСИЧКО Е ВКУСНА ИНДИЯ!